Retourbeleid


Bij OhBella streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn, dan kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren voor een terugbetaling.


De retourtermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je bestelling is bezorgd. Als de retourzending is goedgekeurd, zullen we het aankoopbedrag terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de retourkosten naar Azië voor eigen rekening zijn. Retourkosten worden niet vergoed als het pakket de status "lost in transit" vertoont, wij zijn niet verantwoordelijk voor de retourzending.


Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, inclusief alle labels en verpakkingen. Retourzendingen die niet aan deze criteria voldoen, kunnen niet worden geaccepteerd.


Om een retouraanvraag te doen, stuur je een e-mail naar support@ohbella.nl met vermelding van je bestelnummer en de reden voor de retourzending. Ons team zal je aanvraag zo snel mogelijk beoordelen en je laten weten of deze is goedgekeurd.


Als je retouraanvraag is goedgekeurd, ontvang je instructies voor het retourneren van het artikel. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling of ruiling, afhankelijk van je voorkeur en onze voorraad.


Houd er rekening mee dat alleen retourzendingen die vooraf zijn goedgekeurd via e-mail kunnen worden geretourneerd. Retourzendingen die zonder goedkeuring worden teruggestuurd, kunnen niet worden verwerkt.


Voor meer informatie over het retourneren van een artikel of het aanvragen van een ruiling, kun je contact opnemen met onze klantenservice via support@ohbella.nl We helpen je graag verder.


* Let op: het adres dat op de bestelling staat vermeld is GEEN retouradres

* Duidelijke mededeling: vanwege hygiënische redenen aanvaarden wij geen retourzendingen van bh's en ondergoed, ongeacht hun staat (ongebruikt of gedragen)